Wie zijn wij

Wij : Marcel en Marloes komen beide uit de confectie industrie, we vinden een technisch produkt fantastisch, zijn altijd druk bezig met patronen, het ontwikkelen van onze eigen stoffen alles is er bij ons op gericht om een mooi produkt op de markt te brengen of bij jullie af te leveren. Met ons bedrijf : Kussenhoezengigant streven wij naar een persoonlijke afhandeling van al jullie buitenkussen wensen en vertalen deze wensen in een eindprodukt waar jullie blij van worden. Voor ons is een tevreden klant het aller belangrijkste.

Ons doel is het leveren van top kwaliteit buitenkussens voor de laagste prijs. Wij leveren aan zowel de consumenten markt als aan bedrijven een kwalitatief hoogwaardige product.

Wij kunnen jullie deze scherpe prijzen aanbieden omdat wij lage overheadkosten hebben en de opslag en orderopvolging is gevestigd in ons atelier in het buitenland. Het gehele proces is erop gericht om zo efficiënt en goedkoop mogelijk te werken.

Heb je vragen, is er iets niet duidelijk, heb je hulp nodig bij het bestellen van de kussens, bel ons of mail ons. Wij houden van een persoonlijke persoonlijke benadering, zodat we samen tot een juiste oplossing kunnen komen.

Marcel & Marloes

Tel.: 06 457 42 457 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

wie-zijn-wij