Kussenhoezengigant

Switch to desktop Login

Onderhoud

Algemeen onderhoud advies Sunbrella stof

De gebruikte Sunbrella stof is waterafstotend en is bestand tegen een regenbui, echter ons advies is om de kussens bij een forse regenbui binnen op te slaan op een droge plek. Wij adviseren dit ter behoud van Uw kussens, omdat deze nooit geheel waterdicht zijn, denk aan de rits en de stiksels.                    

Sunbrella is gemakkelijk te onderhouden: de meeste vlekken haalt U er makkelijk uit met zachte zeep, opgelost in lauw water (niet heter dan 40 graden). Voor hardnekkige vlekken kunt U bleekwater gebruiken zonder dat U bang hoeft te zijn dat u de stof of de kleur beschadigt. Na een wasbeurt adviseren wij U om de stof opnieuw waterafstotend te maken door deze te behandelen met “Tex Aktiv Guard”. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat Uw Sunbella er goed blijft uitzien is de stof correct  te onderhouden. Dat doet U door vuil en vlekken er meteen af te vegen voor het zich in de stof gaat nestelen.

 

Nabehandeling Sunbrella textiel

Sunbrella stoffen zijn geimpregneerd met een speciaal waterafstotend middel. Deze impregnatie geeft bij normaal gebruik een jarenlange bescherming. Door intensief gebruik of door intensieve reiniging kan het voorkomen dat de impregnatie van de stof is aangetast. Wij adviseren U om de stoffen na iedere reinigingsbeurt en na 5 jaar normaal gebruik een nabehandeling te geven met “Tex Activ Guard”.
Om de waterafstotende werking van de stof te herstellen adviseren wij U om de stof te behandelen met “Tex Activ Guard”. U kunt dit middel bij ons bestellen door een email te sturen met Uw aanvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., prijs € 29,95 per liter incl. BTW excl. verzendkosten.Vlekken verwijderings overzicht Sunbrella Stof

Onderstaande pdf weergeeft het onderhoud en de aanbevolen methode om veel voorkomende en moeilijk vlekken uit de Sunbrella stof te verwijderen. Algemeen onderhoudsadvies Sunbrella & vlekverwijdering

 

Algemeen onderhoud advies Solymar stof

De gebruikte Solymar stof is waterafstotend en is bestand tegen een regenbui, echter ons advies is om de kussens bij een forse regenbui binnen op te slaan op een droge plek. Wij adviseren dit ter behoud van Uw kussens, omdat deze nooit geheel waterdicht zijn, denk aan de rits en de stiksels.                    
Solymar is redelijk goed te onderhouden: veel vlekken haalt U er makkeljk uit met zachte zeep, opgelost in lauw water (niet heter dan 40 graden).

Na een wasbeurt adviseren wij U om de stof opnieuw waterafstotend te maken door deze te behandelen met “Tex Aktiv Guard”. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat Uw Solymar stof er goed blijft uitzien is de stof correct  te onderhouden. Dat doet U door vuil en vlekken er meteen af te vegen voor het zich in de stof gaat nestelen.

 

Nabehandeling Solymar textiel

Solymar stoffen zijn geimpregneerd met een teflon finish. Deze impregnatie geeft bij normaal gebruik een paar jaar bescherming. Door intensief gebruik of door intensieve reiniging kan het voorkomen dat de impregnatie van de stof is aangetast. Wij adviseren U om de stoffen na iedere reinigingsbeurt  een nabehandeling te geven met “Tex Activ Guard”.

Om de waterafstotende werking van de stof te herstellen adviseren wij U om de stof te behandelen met “Tex Activ Guard”. U kunt dit middel bij ons bestellen door een email te sturen met Uw aanvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., prijs € 29,95 per liter incl. BTW excl. verzendkosten.    

                 

Laatst bijgewerkt op dinsdag 03 april 2018 09:40

Hits: 3295