Loungekussens

Op zoek naar een set kwalitatieve loungekussens op maat?

Heeft u buiten ook zo'n mooie loungeset staan, maar zien uw kussens er niet meer uit, of heeft u net een loungeset gekocht zonder kussens en schrikt u van de kussenprijzen, waarbij in veel gevallen de kussens nog duurder zijn dan de aangekochte set, in dat geval bent u bij ons aan het juiste adres.

Ga naar : KUSSEN PRIJZEN

loungekussens op maat

Lounge kussens op maat 

Bij de keuze voor nieuwe kussens voor uw loungeset loopt u tegen een aantal zaken aan waarmee wij u graag willen helpen en van advies dienen. Afhankelijk van uw loungeset  zullen wij u adviseren over de beste stof, de beste vulling en de beste afwerking. 

Uitgangspunt is uw wensen zoveel mogelijk te vertalen naar de juiste lounge kussens op maat. Indien het een wickerset betreft zult u in de meeste gevallen een hele andere benadering kiezen dan bij een steigerhoutenbank. 

Het vertrekpunt is veelal de gewenste hoogte. Een loungekussen op maat voor een Loungeset ligt meestal rond de 8-12cm aangezien Loungesets veelal tussen de 24-30cm hoog zijn. Inclusief kussen kom je dan op een hoogte variërend tussen de 34-38cm. 

Naast het hoogte aspect welke belangrijk is voor de keuze van de dikte en de kwaliteit schuim is ook de diepte bepalend voor het juiste lounge effect welke meestal tussen 67-79cm ligt. Mocht u hiervoor advies op maat wensen kunt u altijd contact met ons opnemen om de diverse opties te kunnen beoordelen.

Ga naar : KUSSEN PRIJZEN

Vullingen kiezen voor uw loungekussens op maat

Geen eenvoudige opgave lijkt, maar met onderstaande informatie is het kiezen van een vulling hoogstwaarschijnlijk een stuk gemakkelijker dan u denkt voor uw loungekussens op maat. 

Voor de uitleg over de kwaliteiten van de vullingen kunt u ook onze product info raadplegen hierin staan een aantal eigenschappen duidelijk uitgelegd. Belangrijk om te weten voor de op maat gemaakte lounge kussens is het feit dat het drukpunt bij een loungeset lager ligt dan bij een eettafel bank. Daarom is de keuze van het schuim en de dikte zeer belangrijk en adviseren wij veelal tussen de 8-12cm, al naar gelang de zithoogte vanaf de grond gemeten.

Voor een comfortabel en uitnodigende outdoor loungeset met op maat gemaakte buiten kussens zijn de stoffen natuurlijk zeer belangrijk, wij beginnen ons assortiment met onze Sunol kwaliteit welke gemaakt is van een solution dyed olefin welke waterafstotend is, daar tussenin bieden wij vele alternatieven en als ideale outdoor kwaliteit Durain welke waterdicht is. 

Met deze laatste hoeft u niet meer naar buiten te rennen als het hoost, Durain is er ongevoelig voor ook al duurt de bui een halve dag. Uitgangspunt voor ons aanbod van stoffen is dat ze allen geselecteerd en ontwikkeld zijn voor langdurig gebruik en gemakkelijk onderhoud.

Wij zijn in staat om voor u uw loungekussens op maat te maken tegen een zeer scherpe prijs en tegen een hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn de goedkoopste loungekussen specialist wanneer het aankomt op maatwerk buitenkussens en kwaliteit tegen aanbiedingsprijzen.

Bekijk meer over onze loungekussens op de prijzen pagina.

Ga naar : KUSSEN PRIJZEN

Advies nodig over onze loungekussens op maat? Vraag onze kussen-specialisten om advies.