Kussens tuinset

De kussen of kussenhoezen gefabriceerd door de kussenhoezengigant.nl zijn geschikt voor uw tuinset kussens.  De Sunbrella stof die wij gebruiken is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en beschikt over alle eigenschappen voor een langdurig gebruik buitenshuis, dus zeer geschikt voor uw tuinset kussen. U kunt kiezen voor zitkussens & rugkussens strak, rugkussens plof of plof gecapitonneerd al dan niet meteen sierband of piping (bies) in dezelfde kleur als uw kussenhoes of een andere kleur.

Ga naar : KUSSEN PRIJZEN

tuinset kussens

De tuinset is een belangrijk onderdeel van uw tuin, maar vergeet daarbij niet dat de tuinset kussens de kers op de taart zijn. Het is de plek waar u op een zomerse dag heerlijk met uw familie kunt zitten. Bovendien heeft de tuinset veel invloed op de uitstraling van uw tuin. Het is dan ook logisch dat de meeste mensen het belangrijk vinden dat hun tuinset er perfect uitziet. Detuinset kussens hebben weer veel invloed op de uitstraling van uw loungeset. Zelfs de mooiste tuinset zal nog kaal ogen zonder de juiste kussens. Om deze reden is het aan te raden om goed na te gaan welke kussens het beste bij u passen. 

Bent u op zoek naar mooie tuinset kussens voor bij uw nieuwe loungeset? Of zijn uw oude kussens versleten en wilt u de kussens van de loungeset vervangen? In beide gevallen is het een goed idee om voor kwalitatieve tuinset kussens te kiezen. Voor kussens van hoge kwaliteit bent u bij Kussenhoezengigant absoluut aan het juiste adres. Wij produceren de kussens zelf en hechten veel waarde aan kwaliteit, net als u. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de kussens een lange tijd mooi en comfortabel blijven. 

Kussenhoezengigant

Bij Kussenhoezengigant maken we tuinset kussens op maat. U kiest de vorm, het formaat en de kleur van het kussen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het kussen aan al uw eisen voldoet. Daarnaast vinden wij kwaliteit zeer belangrijk en werken wij met materialen die lang meegaan. Ook aan service hechten wij veel waarde en dit merkt u terug als u een kussen bij ons bestelt. Zo kunt u bijvoorbeeld tot 4 stofstalen bestellen voor €2,50 om een beeld te krijgen van het materiaal en de kleur. Zodra u een bestelling bij ons plaatst, worden deze kosten weer verrekend. Binnen 12 tot 15 werkdagen heeft u prachtige kussens in huis.

Welke kleur staat het beste?

Als u tuinset kussens wilt aanschaffen, wilt u uiteraard een kleur die goed bij u past. U heeft de keuze uit tientallen verschillende kleuren. Hierdoor is het altijd mogelijk om ook uw favoriete kleur tuinset kussens aan te schaffen. Bent u vooral benieuwd naar welke kleur het beste bij uw tuin past? Dit is vooral afhankelijk van andere kleuren die al in uw tuininrichting voorkomen. Sommige kleuren gaan namelijk niet goed samen. Als u zeker wilt zijn van een veilige keuze, kunt u het beste een kleur kiezen die momenteel al in uw tuin aanwezig is. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om stofstalen te bestellen, zodat u de kleuren goed met elkaar kunt vergelijken.

Dit formaat tuinset kussens heeft u nodig

Veel mensen balen er enorm van als de kussens van hun tuinset stukgaan. Logisch, want het is lastig om aan kussens van het juiste formaat te komen. Als u loungeset kussens van 70 x 70 cm heeft, is het belangrijk dat u weer precies hetzelfde formaat krijgt. Daarnaast moet ook de dikte van de kussens goed aansluiten bij de tuinset. Toch hoeft u zeker niet gebruik te blijven maken van de kussens die u bij uw loungeset gekregen heeft. Wij kunnen de kussens namelijk geheel op maat voor u maken, zodat ze perfect op uw loungeset passen. Het opmeten van de benodigde maten is zeer eenvoudig, maar u dient wel de juiste instructies te hebben. Hiervoor kunt u het beste op onze pagina maatberekening kijken. Zo weet u precies hoe u de benodigde formaten op kunt meten.

Verschillende vormen tuinset kussens

Als u tuinset kussens bestelt, kunt u uit een aantal vormen kiezen. Bij Kussenhoezengigant bieden we plofkussens en strakke kussens aan. De meeste tuinsets worden standaard van strakke kussens voorzien. Deze kussens gaan goed samen met vrijwel iedere tuin en zorgen voor een strakke uitstraling. Anderzijds kunt u er ook voor kiezen om plofkussens te bestellen. Deze kussens zijn vaak iets gewaagder, maar kunnen er prachtig uitzien als u de juiste kleur kiest. Plofkussens zijn geschikt als rugkussens, maar niet als zitkussens. 

Sunbrella of Solymar?

Wanneer u tuinset kussens bij Kussenhoezengigant bestelt, heeft u de keuze uit de stoffen Sunbrella en Solymar. Aan deze stoffen geven wij de voorkeur, omdat de kwaliteit van deze stoffen zeer hoog ligt. Wij vinden het belangrijk dat de kussens goed tegen de buitenlucht kunnen. De beste tuinkussens kunt u het hele jaar door gebruiken. Vooral Sunbrella is van zeer hoge kwaliteit. Beide stoffen hebben een lange levensduur en veel veerkracht. Bovendien hebben ze ook beide een speciale nabehandeling, waardoor de stof waterafstotend is. Hierdoor worden de kussens veel minder snel vuil.

In principe is Sunbrella de stof met de hoogste kwaliteit. Echter, komt Solymar zeker in de buurt en is deze stof juist weer goedkoper. Wanneer je minder geld kwijt wilt zijn, is het dus geen slecht idee om voor Solymar te kiezen. Beide stoffen zijn immers van hogere kwaliteit dan gemiddeld.

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over onze tuinset kussens? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Dit kunt u zowel telefonisch als per mail doen.