Kussens steigerhouten bank

Heeft u buiten ook zo'n mooie steigerhouten set of bank staan, maar zien uw steigerhoutenbank kussens er niet meer uit, of heeft u net een nieuwe set of bank gekocht zonder kussens en schrikt u van de kussenprijzen, waarbij in veel gevallen de kussens nog duurder zijn dan de aangekochte set of bank, in dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in staat om voor u uw steigerhoutenset kussen op maat te maken tegen een zeer scherpe prijs en tegen een hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn de goedkoopste outdoor maatkussen specialist wanneer het aankomt op maatwerk en kwaliteit tegen aanbiedingsprijzen.

Ga naar : KUSSEN PRIJZEN

Kussens steigerhouten bank

De steigerhouten bank is een van de meest populaire banken voor in de achtertuin. Deze banken hebben een aantal belangrijke voordelen waardoor ze zo geliefd zijn. Zo heeft het materiaal bijvoorbeeld een natuurlijke uitstraling en ontstaat er dankzij de uitstraling van het hout een warme sfeer. Daarnaast past de houtlook ook perfect in een groene tuin. Heeft u een mooie steigerhouten bank? In dit geval is het zonde als u de uitstraling van de bank niet compleet maakt door middel van een aantal mooie kussens.Kussens voor de steigerhoutenbank kunt u het beste bij Kussenhoezengigant bestellen. 

Waarom Kussenhoezengigant?

Als u de kussens van uw loungeset wilt vervangen, is er geen beter adres te bedenken dan Kussenhoezengigant. BIj ons kunt u zeker zijn van kwalitatieve kussens met een prachtige uitstraling. Smaken verschillen en dit is waarom wij de kussens voor de steigerhouten bank geheel op maat voor u maken. U heeft niet alleen de keuze uit een mooie kleur, maar daarnaast bepaalt u ook de vorm, het formaat en de afwerking van de kussens. Het resultaat zal dus geheel naar wens zijn en perfect op uw tuin aansluiten. Het zal u verbazen hoeveel invloed mooie kussens op de uitstraling van uw bank en tuin hebben. 

Het bepalen van de juiste formaten kussens voor uw steigerhouten bank

Bent u benieuwd naar welke formaten u nodig heeft voor de kussens van uw steigerhouten bank? Dit is vrij eenvoudig te bepalen, zeker als u duidelijke instructies heeft. Op onze maatberekening-pagina vindt u de instructies die u nodig heeft om de benodigde maten foutloos op te meten. Houd er rekening mee dat u ook de juiste dikte bestelt. Wanneer het zitkussen van uw bank te dik of te dun is, gaat dit ten koste van het comfort. Gelukkig kunt u alle benodigde informatie terugvinden op onze website, zodat u zich hier absoluut geen zorgen over hoeft te maken.

Het kiezen van een kleur

Omdat wij de kussens voor de steigerhouten bank geheel op maat maken, heeft u ontzettend veel keuze uit verschillende kleuren. Dit is ideaal als u precies weet welke kleur u nodig heeft en deze nergens anders kunt vinden. Vindt u het vrij lastig om te bepalen welke kleur goed bij uw tuinmeubilair past? Dan kunnen wij u geruststellen, bij een steigerhouten bank past namelijk iedere kleur. Als u er zeker van wilt zijn dat de kleur niet met andere kleuren vloekt, kan het verstandig zijn om voor dezelfde kleur als uw gordijn te kiezen. Omdat deze kleur al in uw inrichting voorkomt, is dit een veilige keuze.

Voor bepaalde kleuren raden wij u aan om stofstalen te bestellen. Op deze manier krijgt u een beter beeld van hoe de kleuren eruitzien. U krijgt de mogelijkheid om tot 4 stofstalen te bestellen. Dit kost u €2,50. Plaatst u hierna een bestelling op onze website? Dan worden de kosten van de stofstalen weer verrekend. 

Welke stof kiest u voor uw Kussens ?

Voor de hoezen van uw kussens kunnen verschillende stoffen gebruikt worden. Bij Kussenhoezengigant prefereren we Sunbrella en Solymar. Beide stoffen zijn 100% acryl. Daarnaast worden de stoffen behandeld met een waterafstotend middel. Hierdoor worden deze kussens niet snel vies. De stoffen kun je het hele jaar door gebruiken. Sunbrella is een zachte stof en kun je daarom ook goed binnen gebruiken. Sunbrella is van zeer hoge kwaliteit en is de beste stof voor kussens voor buiten. Echter, komt Solymar wel in de buurt en is deze stof iets minder prijzig. Het is daarom verstandig om goed na te denken over uw keuze. Bij Kussenhoezengigant bieden we beide stoffen aan voor de kussens van uw steigerhouten bank.

Een vulling kiezen voor de kussens voor de steigerhouten bank

Naast dat u een stof kunt kiezen, dient u ook een vulling te kiezen. U kunt zich vast voorstellen dat de vulling van uw kussens enorm veel invloed heeft op het zitcomfort. Het is daarom verstandig om u goed in de verschillende mogelijkheden te verdiepen. Voor strakke kussens wordt er doorgaans een schuim gebruikt. Polyetherschuim SG30 is de goedkoopste schuimsoort die wij aanbieden. Dit schuimsoort biedt voldoende comfort en heeft een lange levensduur. Het schuim is echter niet waterdicht en als u de kussens veel gebruikt, kan er een kuil in de kussens ontstaan. Wij geven daarom de voorkeur aan SG35 of HR40. Deze kussens gaan langer mee en hebben meer veerkracht.

Als u plofkussens bestelt, raden wij u aan om voor een mix van wattine en latex sticks te kiezen. De latex sticks zijn bedoeld om de kussens meer body te geven. Wattine is een vulling met veel volume en bestaat voor 100% uit polyester. Wilt u meer weten over de verschillende vullingen waar u uit kunt kiezen? Neem dan gerust contact met ons op.

Goedkope en kwalitatieve kussens voor uw steigerhouten bank

De belangrijkste reden om kussens voor uw steigerhouten bank bij Kussenhoezengigant te bestellen is het feit dat wij kwalitatieve kussens op maat maken. Zo krijgt u kussens van hoge kwaliteit die ook geheel naar wens zijn. Echter, is er nog een belangrijke reden om voor ons te kiezen: de prijs. Doordat wij de kussens zelf produceren bent u bij ons doorgaans veel goedkoper uit dan elders. 

Bekijk ook: Kussens tuinset