Kussens loungeset

Het kussen of de kussenhoes gefabriceerd door de kussenhoezengigant.nl zijn geschikt voor uw loungeset kussens.  De Sunbrella stof die wij gebruiken is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en beschikt over alle eigenschappen voor een langdurig gebruik buitenshuis, dus zeer geschikt als lounge kussen. U kunt kiezen voor zitkussens & rugkussens strak, rugkussens plof of plof gecapitonneerd al dan niet met een sierband of met een piping (bies) in dezelfde kleur als uw kussenhoes of een andere kleur.     

      Ga naar : KUSSEN PRIJZEN 

kussens voor loungeset

Bent u op zoek naar mooie kussens voor de loungeset? In dit geval bent u bij Kussenhoezengigant aan het juiste adres. Wij maken kussens op maat, waardoor u kussens krijgt die geheel op uw wensen aansluiten. De loungeset is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Dit is immers de plek waar u ‘s zomers van het mooie weer geniet. Kussens zorgen er niet alleen voor dat u comfortabel kunt zitten, maar daarnaast hebben de kussens ook veel invloed op de uitstraling van de loungeset. Andere kussens kunnen ervoor zorgen dat uw loungeset er compleet anders uit komt te zien. 

De uitstraling wordt gemaakt door de kussens van uw loungeset

Heeft u bepaalde wensen voor de uitstraling van uw loungeset? Bent u bijvoorbeeld niet tevreden met de kussens die standaard bij de loungeset meegeleverd worden? In dit geval staan wij van Kussenhoezengigant voor u klaar. Bij ons koopt u geen kant-en-klare kussens, maar heeft u de mogelijkheid om de kussens geheel naar wens te laten maken. U beslist dus welke vorm en kleur de kussens krijgen. Op deze manier kunt u de loungeset de gewenste uitstraling geven. 

 Bij Kussenhoezengigant hebben we tientallen verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen. Voor een aantal van deze kleuren is het verstandig om vooraf een stofstaal te bestellen. Op deze manier krijgt u namelijk een beter beeld van hoe de kleur er uitziet. U kunt 4 stofstalen bestellen en dit kost u slechts €2,50. Daarnaast wordt deze €2,50 verrekend zodra u een bestelling plaatst. Oftewel, wanneer u daadwerkelijk van plan bent om een aankoop te doen, zijn de stofstalen gratis. 

Vraagt u zich af wat voor kussens het beste bij u passen? Dit is grotendeels afhankelijk van de loungeset, de inrichting van uw tuin en uw eigen wensen. Het is een goed idee om voor een veilige kleur te kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor dezelfde kleur als uw gordijnen kiezen. Heeft u nog andere kussens in de tuin? Dan is het aan te raden om voor kussens in dezelfde kleur te kiezen of om ook deze kussens te vervangen. Zo voorkomt u dat de kleuren met elkaar vloeken.

De juiste maten kussens

Wij van Kussenhoezengigant kunnen de kussens voor uw loungeset geheel op maat maken. Het is wel van belang dat u vooraf goed opmeet welke maten u nodig heeft. Het opmeten van de benodigde maten is niet lastig als u duidelijke instructies krijgt. Om er zeker van te zijn dat u de juiste maten besteld, hebben wij een pagina aangemaakt met instructies voor de maatberekening. Het is belangrijk dat u tijdens het doorgeven van de maten ook voldoende rekening houdt met de dikte van de kussens. Bij Kussenhoezengigant kunnen we kussens met allerlei verschillende maten produceren. Zo kunt u bijvoorbeeld kussens voor de loungeset van 75 x 75 cm bestellen, maar ook voor lounge kussens van 60 x 60 cm kunt u bij ons terecht. Hierdoor zijn wij altijd in staat om kussens voor uw loungeset te produceren, ongeacht het formaat.

Verschillende afwerkingen

Bestelt u kussens voor de loungebank bij ons? Dan heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen. In het geval van een strak kussen heeft u de keuze uit een vouwafwerking, bandafwerking, biesafwerking en een multi-colour afwerking. Wanneer u een plofkussen koopt, kunt u uit een basisafwerking kiezen, een biesafwerking en een multi-colour afwerking. Daarnaast is het ook mogelijk om een plofkussen met bandafwerking te bestellen.

Welke afwerking u het beste kunt kiezen voor de kussens voor de loungeset is ook weer geheel afhankelijk van uw eigen wensen. Vind u het lastig om te kiezen of heeft u bepaalde vragen over de afwerking? In dit geval kunt u uiteraard bij ons terecht en helpen wij u graag verder. 

Een geschikte stof uitkiezen voor uw kussens

Van welke stof de kussens voor de loungeset gemaakt zijn, heeft veel invloed op de kwaliteit. Bij Kussenhoezengigant geven we de voorkeur aan Sunbrella en Solymar. Sunbrella is van de hoogste kwaliteit en is een 100% acryl. Deze stof is speciaal ontwikkeld om buiten te gebruiken. Bovendien worden de stoffen behandeld met een waterafstotend middel, waardoor de stof niet snel vies wordt. Je kunt de kussens die van deze stof gemaakt zijn, het hele jaar door buiten blijven gebruiken. Overigens zijn de kussens die van Sunbrella gemaakt zijn ook zeer geschikt om binnen te gebruiken.

Solymar is de stof die het dichtste bij Sunbrella in de buurt komt. Net als Sunbrella, is ook Solymar een 100% acryl. Deze stof is minder prijzig dan Sunbrella. De stof is net als Sunbrella ook waterafstotend behandeld. Het grote verschil is dat Solymar iets lichter van gewicht is. Indien u op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor Sunbrella, is dit de meest geschikte keuze.

Het bestellen van de kussens voor uw loungeset

Bent u voldoende geïnformeerd en kunt u niet wachten totdat u uw kussens voor de loungeset binnen heeft? In dit geval kunt u de kussens eenvoudig bij ons bestellen. Heeft u nog vragen die u graag beantwoord heeft? In dit geval kunt u ons op kantoordagen van 9.00 tot 17.00 uur bereiken.

Bekijk ook: Kussens loungeset