Kussens loungebank

Heel eenvoudig kunt U online uw loungebank kussen bestellen. Wij bieden een creatieve collectie, tegen de hoogste kwaliteit en een veelzijdig aanbod. U kunt kiezen voor zitkussens & rugkussens strak, rugkussens plof of plof gecapitonneerd al dan niet met een sierband met een bies in dezelfde kleur als uw kussenhoes of een andere kleur. De Sunbrella stof die wij gebruiken is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en beschikt over alle eigenschappen voor een langdurig gebruik buitenshuis. De kussen vulling is afgestemd op langdurig gebruik en comfort. Daarom gebruiken wij voor de vulling SG35. Heeft U nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden neem gerust contact met ons. Het telefoonnummer van de kussenhoezengigant.nl staat onder het kopje Contact.

Ga naar : KUSSEN PRIJZEN

klant 1

De loungebank van steigerhout is een van de meest voorkomende loungebanken. Waarom deze loungebanken zo populair zijn? Dit heeft verschillende oorzaken. Zo heeft het hout bijvoorbeeld een uitstraling die vrijwel overal bij past. Daarnaast heeft het hout ook een warme uitstraling. Indien u een loungebank heeft, is het ook verstandig om kussens op maatte laten maken. De kussens voor de loungebank van steigerhout hebben namelijk ook veel invloed op de uitstraling van de bank en zelfs op de tuin in zijn geheel. Het is belangrijk dat u voor kussens kiest die goed bij uw bank en tuin passen. Gelukkig is het kiezen van kussens voor de loungebank van steigerhout vrij eenvoudig. Dit omdat de houtlook goed samengaat met vrijwel iedere kleur. Het is wel van belang dat u kussens bestelt die goed bij uw smaak passen.

Kussens voor de loungebank van steigerhout op maat?

Als u kussens voor de loungebank van steigerhout bestelt, is het aan te raden om deze op maat te laten maken. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u nog lang van de kussens kunt blijven genieten. De kussens worden namelijk geheel naar wens gemaakt. Bovendien kunt u er op deze manier ook zeker van zijn dat de kussens het juiste formaat hebben. Kussens op maat zorgen ervoor dat u het beste uit uw steigerbank kunt halen.

Welk formaat heeft u nodig?

Twijfelt u over welk formaat kussens u nodig heeft? Het opmeten van de benodigde maten is vrij eenvoudig. Echter, is het wel van belang dat u ook de juiste instructies heeft. Gelukkig vindt u deze terug op onze website. Wij leggen u precies uit waar u rekening mee dient te houden, zoals bijvoorbeeld de dikte van het kussen. De benodigde maten voor uw kussens opmeten wordt erg eenvoudig op deze manier. 

Het kiezen van een geschikte vulling

De vulling van de kussens voor uw steigerhouten bank is zeer belangrijk. De vulling heeft namelijk veel invloed op het comfort van de bank. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden die u heeft als u een vulling wilt kiezen. Zo wordt er voor strakke kussens vaak voor polyetherschuim SG30 gekozen. Dit is de goedkoopste vulling die we bij Kussenhoezengigant aanbieden. Deze vulling zit comfortabel en gaat erg lang mee. Echter, krijgt u met deze vulling wel eerder last van kuilvorming. Bij Kussenhoezengigant geven we om deze reden de voorkeur aan HR40 of SG35. Dit zijn vullingen van zeer hoge kwaliteit. De levensduur van deze vulling is nóg langer en bovendien zitten deze vullingen ook zeer comfortabel.

Als u de voorkeur geeft aan plofkussens voor uw steigerhouten bank, raden wij een mix van latex sticks en wattine aan. Deze vulling zorgt ervoor dat de kussens veel body krijgen en bovendien iets meer gewicht hebben. De kussens voelen hierdoor luxer aan. Bovendien is deze vulling van zeer hoge kwaliteit. Heeft u vragen over de verschillende vullingen? In dit geval raden wij u aan om contact met ons op te nemen. 

Welke stof neemt u?

Als u kussens voor de loungebank van steigerhout laat maken, krijgt u ook de mogelijkheid om uit diverse stoffen te kiezen. Wij geven de voorkeur aan twee stoffen, namelijk Sunbrella en Solymar. Het grootste voordeel van deze stoffen is dat u ze het hele jaar buiten kunt gebruiken. Bovendien zijn deze stoffen ook van zeer hoge kwaliteit en is de levensduur relatief lang. Vooral Sunbrella is van zeer hoge kwaliteit. Solymar is goedkoper, maar komt qua kwaliteit wel in de buurt van Sunbrella.

De uitstraling van uw kussens

Weet u nog niet wat voor uitstraling de kussens voor de loungebank van steigerhout dienen te krijgen? Bij Kussenhoezengigant heeft u ontzettend veel keuze. Hierdoor bent u altijd in staat om een kussen samen te stellen dat goed bij uw wensen past. Wij hebben tientallen kleuren waar u uit kunt kiezen. Wilt u een beter beeld van hoe deze kleuren er in werkelijkheid uitzien? Dan raden wij u aan om stofstalen te bestellen. U heeft de mogelijkheid om tot 4 stofstalen te bestellen en betaalt hier €2,50 voor. Zodra u een bestelling heeft geplaatst, worden de kosten van de stofstalen weer verrekend. 

Kwalitatief en geheel op maat

Inmiddels zal het wel duidelijk voor u zijn waarom Kussenhoezengigant een favoriet is onder mensen die tuinkussens op maat willen. Bij ons heeft u ontzettend veel mogelijkheden, waardoor de kussens écht geheel naar wens zullen zijn. Bovendien zijn onze kussens kwalitatief en werken wij erg zorgvuldig. Wanneer u veel waarde hecht aan de kwaliteit van uw kussens, kiest u voor Kussenhoezengigant. 

Onze service

Een andere reden om voor ons te kiezen, is de uitstekende service die u bij ons krijgt. Binnen 12 tot 15 werkdagen heeft u de kussens voor de loungebank van steigerhout in huis. In de tussentijd worden de kussens in onze fabriek op maat gemaakt. Heeft u vragen over de kussens? Dan kunt u zowel telefonisch als per mail contact met ons opnemen. Zodra u de kussens binnen heeft, kunt u er met het juiste onderhoud zeker van zijn dat deze een lange tijd meegaan. 

Bekijk ook:

1. Kussens Loungeset

2. Kussens tuinset