Caravankussens

Caravankussens

Voor alle caravans, campers en stacaravans maken wij kussens op maat. Bent u op zoek naar kussens voor de caravan? Neem dan contact met ons op Kussenhoezengigant, wij kunnen u van een goed advies voorzien.

Uit ervaring weten wij dat voor deze kussens het van belang is dat ze niet verkleuren en dat caravankussens wasbaar moeten zijn.

Zowel kussens voor de caravan als camper kussens behoeven niet waterafstotend te zijn, omdat ze altijd overdekt liggen. Indien uw vulling nog goed is, dan kunt u uw kussens ook opnieuw laten stofferen. Wij maken ook vele kussenhoezen voor caravans.

Gemêleerde caravankussens

Uw caravan is voor u een uitvlucht als het weekend is, of als u met vakantie gaat. Dan is het belangrijk om de stacaravan of caravan geheel naar uw eigen smaak in te richten. Als wij caravankussens produceren, dan adviseren wij om te kiezen voor een gemêleerde stof, zodat vlekken niet snel opvallen.

Ook kunt u kiezen uit een mooi streep-design. Als deze structuren zijn beschikbaar in de stoffen range van Sunbrella.

Wilt u voor deze maatkussens eens iets geheel anders hebben, dan adviseren wij onze velours kwaliteit, dan krijgt uw caravan met de caravankussens een hele warme en luxueuze uitstraling.

Welke maat is geschikt voor mijn caravan

Alle caravans en campers hebben een ander interieur, ze zijn gemaakt door verschillende partijen.

Dit resulteert in het feit dat caravankussens voor een stacaravan, als ook de kussens voor de caravan en camper niet standaard afmetingen zijn. Bij Kussenhoezengigant kunt u uw eigen afmetingen bepalen, als u naar onze homepage gaat en u klikt bovenaan in het menu op het kopje, kussens op maat, dan kunt hier uw bestelling plaatsen.

In dit menu kunt u er zelf voor kiezen of u caravankussens inclusief een vulling wenst, of dat u alleen hoezen voor uw caravan wenst. Alles betreft hier op maat gemaakte kussens of caravan hoezen, indien u alleen deze overtrekken voor u caravan wenst, dan kunt u in het dropdown menu, bij vulling, aangeven alleen hoes.

Bij ons is bijna alles mogelijk om uw kussenwensen in vervulling te laten gaan. Wat wij belangrijk vinden is dat u straks een prachtige caravan heeft, waar u veel tijd in kunt doorbrengen.

foto 1 3 foto 3 3